duo  Klooster & Van Til

Sinds acht jaar is ons duo actief. Op deze pagina vertellen we graag wat over onszelf als duo.

Bij ons staat de muziek voorop. We moeten lol hebben in het spelen en dat lukt nu dus al een hele tijd.

Rob is een zeer ervaren artiest. Hij speelde in vele bands en werd in Noord-Holland bekend met zijn duo Jansen&Jansen. Zijn handen bespelen alles waar toetsen op zitten. Accordeon. Piano. Keyboards. Rob combineert zijn vloeiende spel met een bijzondere stemgeluid.


In het duo maken we gebruik van de samenklank van onze stemmen. Veelal zingen we tweestemmig. Met de accordeon en de gitaar lopen we rond en maken sfeer op de vierkante meter. Geïnstalleerd achter de uitgebreide geluid- en lichtinstallatie hebben we de mogelijkheid de nummers nog meer kracht bij te zetten. Rob wisselt dan de accordeon af met piano en keyboards.

Natuurlijk passen we het programma helemaal aan aan de gegeven situatie: een hit van nu, een Frans chanson, een Iers dronkemanslied, een smachtend Italiaans lied, een stijlvolle Spaanse flamenco, een Hollandse smartlap, een ingetogen klassiek werk, een van de vele bekende nummers uit de popmuziek....We zijn van alle markten thuis.Als duo zijn we geschikt voor kleine t/m grote groepen. Voor een indruk van het repertoire zie elders op deze site (de repertoire-pagina).


terug naar top